AGROBAUMA Servicio a domicilio
AGROBAUMAServicio a domicilio

Aprenent sempre junts

Qué puc fer perquè el meu gos s'acostumi al morrió?

 

Deixa que ho pugui olorar i dóna-li un premi ràpidament. Es la seva guia perquè posi el musell seguint un esquer de menjar amb el morrió posat però sense lligar. Acosta les cintes a la part darrerre sense tancar les. Dóna-li novament un premi i treu el morrió. Augment el temps amb el morrió posat ara amb les cintes una mica soltes. Quan ja s'hagi habituat col-loca bé les cintes i comença a caminar amb el teu gos per casa.

Font: Fundación Affinity

 

Quan tenen les gates el seu primer zel?

 

El primer zel el tenen durant la pubertat (igual que la resta de mamífers) i sol situar-se entre els 8 i 10 mesos d'edat. No obstant, no sempre és així ja que depèn del moment en què la gata hagi iniciat aquesta pubertat. Els factors que influeixen en aquest primer zel són principalment el pes i la raça. Però hi ha altres condicionants externs que els pot provocar com ara la proximitat d'un mascle o les hores de llum (d'aquí que l'època més fèrtil acostumi a ser a la primavera).

Font: Royal Canin

S'ha de banyar un hàmster?

 

Els hàmster dediquen una part del seu dia a empolainar-se. En principi són tan nets que no resulta necessari fer-ho. En realitat banyar-los no és molt sa per a ells perquè els traiem la seva defensa natural que protegeix la seva pell i regula la seva temperatura. Tanmateix, si cal fer-ho, tens tres tipus especials de bany. El més recomenable és el bany de sorra (sorra especial per a rosegador que pots trobar a les nostres botigues) ja que és el més còmode i el menys estressant per al hàmster. El segon sería el bany en sec que consisteix en aplicar-li un xampú en sec (també especial) i raspallar el seu pèl en les dues direccions. L'última opció sería (després d'haver esgotat les altres vies) el bany amb aigua però ha de ser ràpid. Has de banyar-lo sense mullar-li el cap, amb aigua tèrbola, assecar-lo immediatament i abrigar i mantenir còmode al hàmster.

Font: Experto Animal

Els agapornis poden viure sols?

 

Sí, els agapornis poden viure sols però no és l'ideal. A aquestes aus se les coneix com inseparables perquè solen viure en parella. Amb la parella tenen totes les necessitats afectives cobertes. Si un d'ells escapa o mor, l'altre es posarà triste però podrà superar-lo. En portar-li un nou company de la seva espècie tornarà a estar content. Per a això és fonamental una correcta socialització entre ells perquè aconsegueixin formar una nova parella d'inseparables. Si et decideixes per tenir solament un has de ser conscient que tu passaries a ser aquesta parella i hauries de dedicar molt de temps per fer front a aquesta manca afectiva que no tindria amb un altre agapornis. Sempre que sigui possible que flueixi l'amor!

Font: tengounagaporni/blogspot.com.es

 

Les palmeres són arbres?

 

No són arbres, son plantes arborescents perquè ten un fals tronc, és a dir, no formen fusta o tronc. El seu tronc està compost per les rests que queden de la base de les fulles velles i dels teixits conductors. Aquestes plantes són considerades les segones més importants dins el sector econòmic. Són els arbres per excel-lència per als jardins propers al mar.

Font: Muy Interesante